Din Rubrik

Om man skulle ta att börja blogga igen...

Det var längesedan jag skrev något... men det kanske är dags nu... Mycket vatten har flytit under broarna sen sist...

Livet rullar på! ...minst sagt... Stallet är fullt med hästar och härliga inackorderingar och det är så kul. Fler är på väg in. Ibland är det svårt att säga nej när trogna kunder skaffar fler hästar och när nya mycket trevliga kunder vill ha plats. Måste nog bli bättre på att säga nej.... Men finns det hjärterum så finns det stjärterum, eller hur?

Rebecca Ivarsson, som numera bor på gården och utbildar sig på Strömsholm kommer med stor sannolikhet att starta upp sin verksamhet här i sommar. Mer plats kommer att behövas och det ser ut som om det har löst sig bra. Vi kommer att kunna hyra in träningshästar hos bästa grannens fina anlägning.

Micaela Åhlberg har gått in som delägare i Kórall. Just nu står han uppstallad hos Gudmundur Einarsson medans Miccis gör sina sista veckor på hippologutbildningen. Eventuellt kommer han till visning på Wången i juni men den som lever får se. Miccis är i alla fall riktigt nöjd med honom och det är det som är huvudsaken. Förhoppningsvis kommer han med tiden att bli en riktigt bra tävlingshäst. Det är målet!

Själv rider jag mina två femåringar efer Sáfir från Knutshyttan och det är bara så kul! Freydis är en riktig töltmoppe som jag har börjat hitta traven på och Córona är precis tvärtom, en riktigt travare som jag börjar hitta tölten på. Jag tror jätte mycket på bägge hästarna! och lovprisar pappan Sáfir. Så glad att jag även har en ettårigt stoföl efter Spurning och Sáfir. Den som lever får se om det är rätt????

Två föl vänats i vår. Happadis är betäckt men Fridas tävlingshäst Kyndill. Om det blir en hingst är han till salu! Spurtan är betäckt med Kórall och den hästen tror jag väldigt gärna att jag skulle vilja behålla, oavsett kön. Kórall har betäckt 7 ston totalt och jag äger ingen själv så nu är det nog dags att den fölungen blir min. eller hur?

Nu blev det en snabb genomgång av planer och tankar valborgsmässoaftonen 2013. Nästa år hoppas jag att det kommer att bli mycket bättre väder så att man kan grilla och elda utan probelm!

 

Kramis

Anna-Karin