Dagbok 2011

God Fortsättning!

2020-12-27

Så var julen över för denna gång. En kort sådan blev det i år. Ganska skönt faktiskt. I år dissade vi julklapparna nästan helt. Två klappar var till julklappsspelet var dock inhandlade vilket visade sig vara bra mycket trevligare än alla onödiga prytlar. Efter mycket kämpande vann jag en adressbricka och en påse te...  och var jätteglad för det. Det finaste den här julen var nog ändå insamlingen till Astrids barnhem i Indien och brevet som jag sedan fick där hon berättade om allt vad de hade gjort för pengarna. Otroligt vad mycket de hade åstadkommit med så lite pengar egentligen. Ska bli spännande att möte henne igen den 11/1, skulle tro att hon kommer hem som en månniska med lite andra värderingar på livet. Läs gärna hennes blogg: http://levlagom.blogg.se  

På fredag kommer Frida hit och håller lite lektioner. Det blev bestämt snabbt men inga problem där, hennes kurser är aldrig svåra att fylla.

Helga är igång efter en välförtjänt vila. Korall vilar nu efter inridning av Frida. Han kommer att stå kvar där för vidare träning, siktet är inställt på visning men det är han som bestämmer. Freydis är också på inridning och hon har skött sig bra förutom lite bus igår som jag fick rapport om idag.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)